Despre Hoinar Events

Cine suntem?

Credem cu pasiune în libertatea, atât a cuvintelor, cât şi a mişcării, în conexiunile puternice, discuţiile lungi, orizonturi lărgite şi în spiritul de aventură.

De asemenea, suntem 100% siguri că putem folosi resursele pe care natura ni le-a pus la dispoziţie pentru a dezvolta abilităţi şi trăsături atât de utile în viaţa personală şi profesională.

Ce putem face?

Preluăm nevoile şi dorinţele tale, fie că vorbim de cele personale sau cele profesionale, şi le transformăm în evenimente memorabile: teambuilding-uri, traininguri, nunţi, întâlniri de afaceri, etc.

Planul e simplu. Stabilim, pe baza nevoilor tale, conceptul evenimentului şi activităţile pe care le include, colaborăm cu partenerii noştri de încredere pentru a crea atmosfera potrivită şi avem grijă ca totul să decurgă ca la carte. Mai apoi, pregătim o şedinţă de follow-up pentru a lua pulsul evenimentului.

4 Motive Pentru Care Ar Trebui Să Ne Alegi

Echipă flexibilă

Membrii echipei noastre, datorită experienţei acumulate în mediul corporate, sunt capabili să angreneze şi să inspire oamenii spre un scop comun şi pot elabora experienţe memorabile prin tehnicile de resurse umane. De aceea, evenimentele noastre profesionale şi personale sunt atât de distractive şi eficiente.

Tehnici eficiente de RU

În evenimentele corporate, punem accent pe dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor personale, cu alte cuvinte a azimutului personal. Mai mult, scopul nostru principal constă în închegarea echipelor şi împărtăşirea ideii de tratament echitabil pentru fiecare membru.

Parteneri de încredere

Un eveniment de succes se bazează şi pe calitatea şi seriozitatea partenerilor implicaţi. Ai noştri dau dovadă de mult mai multe. În funcţie de tipul de eveniment pe care îl doreşti, vei intra în contact cu unii dintre cei mai talentaţi chefi, cele mai bune hosteluri sau unii dintre cei mai carismatici traineri.

Cadru original

Căutăm, în mod constant, să spargem rutina prin activităţi dinamice ce au loc în locaţii WOW. Majoritatea sunt localizate în mijlocul naturii deoarece aceasta ne pune la dispoziţie provocări uimitoare pentru evenimente memorabile.

Eşti în căutarea unei aventuri inteligente?

Stabileşte-ţi obiectivele principale şi demarează!