Vrei team-building în Iași? Încearcă paintball!

Facem parte din grupuri, mai mult sau mai puțin funcționale. Inevitabil, căci suntem ființe sociale. Acasă – în familie, la școală sau la locul de muncă, ne organizăm în grupuri mici și mari. Când vine vorba de prieteni, tu decizi cu cine îți petreci timpul liber. În mediile profesionale însă, adesea, te simți ,,aruncat” într-un grup de oameni sau altul, alături de care ești nevoit să lucrezi și să obții rezultate optime.

Toți managerii de succes știu că pentru ca un proiect să-și atingă obiectivele, este necesar să se țină cont de dinamica grupului care se ocupă de acesta. Mai mult, făcând un calcul al orelor pe care ți le petreci alături de colegii de lucru, îți dai seama că într-o oarecare măsură atmosfera de la locul de muncă își pune amprenta asupra stării tale de bine, la modul general. Cum te simți alături de colegii tăi? Ce fel de relații vă caracterizează?

Ideea evenimentelor de tip team-building a prins avânt și la noi, în ultimii ani. Dincolo de evenimentele structurate astfel încât să aibă legătura directă cu activitățile de lucru ale echipelor, la fel de importante devin și activitățile recreaționale. Iar în acest sens, echipa de la Hoinar Events vine în ajutor!

De ce să optezi pentru paintball?

Poate pentru că e undeva la limita dintre distracție pură și activitate constructivă, cu un potențial uriaș de dezvoltare a relațiilor dintre participanți. Cu toate caracteristicile unui sport, paintball-ul vine ca o variantă mult mai complexă și mai bine organizată a jocurilor pe care le îndrăgeam copii fiind – fie cele strategice online, fie cele de pe terenul din fața blocului. În mod natural, acest gen de activitate trezește în noi spiritul de competiție și fair-play.

Un joc de echipă

Paintball-ul este în primul rând un joc de echipă care, pe lângă doza bună de relaxare, adrenalină, distracție, rupere din cotidian și eliberarea de stresul acumulat în viața de zi cu zi, îți dezvoltă indirect, dar practic, anumite abilități.

Iata câteva dintre abilitățile pe care o echipă și le poate dezvolta la paintball:

  • înveți să îți asumi riscuri calculate, în funcție de coechipierii tăi;
  • îmbunătățirea comunicării între membrii aceleiași echipe;
  • cooperarea și coordonarea activităților individuale în scopul atingerii unui țel comun;
  • creativitate, implicare activă și gândire logică;
  • dezvoltarea identității de grup și asumarea naturală a rolurilor în cadrul grupului;
  • înveți să ai încredere în colegii tăi;
  • capacitatea de a lua decizii rapide;
  • familiarizarea cu echipa din care faci parte, dar și cu echipa adversă;
  • descoperirea valorilor comune.

Interactiv și distractiv

Partea bună este că îți dezvolți, ca echipă, toate aceste abilități în timp ce bucuria e la cote maxime. Un plus de adrenalină, suspans, amuzament e oricând binevenit, mai ales în cadrul unor grupuri care au nevoie de puțină destindere și distracție!

Jocul de paintball creează în mod natural o atmosferă interactivă, încurajează spiritul de echipă și poate pune bazele unor prietenii reale. Nici măcar nu e necesară o condiție fizică excelentă, cât dorința de a face parte din echipă, de a-ți aduce partea de contribuție.

Vei observa cum începeți să vă relaxați, să zâmbiți, cum multe bariere impuse la locul de muncă încep să dispară și cum, în vâltoarea evenimentelor și a petelor de culoare, comunicarea devine mai rapidă, mai eficientă, mai lipsită de rețineri.

Paintball în Iași?

Da, din fericire, avem! Și merită încercat cel puțin o dată, dacă nu în cadrul unui team building organizat, măcar alături de prieteni și / sau familie.

Din proprie experiență, noi recomandăm o vizita.Ce vei descoperi? Obstacole, copaci și Tancuri, dar și foisoare și grătare pe care le vei putea pregăti lângă o cabană care oferă o frumoasă oază în natură, lângă Iași!

Zona de ,,război” și distracție este suficient de ferită de agitația orașului și numai bună pentru a crea premisele dezvoltării eficiente a dinamicii grupului din care faci parte. Este oportunitatea perfectă pentru a învăța despre tine și echipa ta, într-un mod recreativ, plin de adrenalină, suspans și multă, multă voie bună!

Pentru a descoperi mai multe informații despre paintball și airsoft, despre tipurile și strategiile de joc propuse de Hoinar Events, pentru programări sau alte discuții, contactați-ne online sau sunați-ne la +40 754 222 229 !

Leave a Reply

Your email address will not be published.